Deleting Town outpost glitching out

Discussion in 'Towny' started by ShyoftheNight, Apr 20, 2016.

  1. ShyoftheNight

    ShyoftheNight New Member

    Joined:
    Oct 14, 2014
    Messages:
    23
    Likes Received:
    2
    Status:
    Offline. Last seen on Hub
    I got rid of an outpost and it said that i still have it....Its not just me that having this problem. I think when we delete an outpost its glitching out and saying that we still have it.
     
    • Agree Agree x 1
  2. Avaryan

    Avaryan Active Member

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    205
    Likes Received:
    69
    Status:
    Offline. Last seen on Creative
    I've actually had this same issue.
     
  3. iplayMCtoraid

    Moderator

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    666
    Likes Received:
    61
    Status:
    Offline. Last seen on Hub
    Also same issue if this could be fixed that would be great.
     
  4. iplayMCtoraid

    Moderator

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    666
    Likes Received:
    61
    Status:
    Offline. Last seen on Hub
    Will this issue be fixed im tired of claiming outposts and the outpost stays there...
     

Share This Page

CowCraft

The CowCraft Network has been out for about 3 years now. We have great servers, and a great community. Almost all our plugins are custom made by our own developers! There are so many things you can do here at CowCraft. We have a wide range of servers, but are planning to add many new ones as well! If you are new to our network we hope to see you join our community!

Copy IP